Walburghuys Martinikerkhof 29, 9712 JH Groningen

Te huur kantoorunit 50m2

Een schitterend monumentaal kantoorpand in het hartje centrum van Groningen aan het Martinikerkhof. Het gehele pand is recent opgeknapt en heeft een fris en chique uiterlijk.

Verder heeft het pand een fantastisch uitzicht op het groene Martinikerkhof en de ruime binnenplaats geeft veel mogelijkheden. Het kantoorgebouw is geschikt gemaakt voor huisvesting van meerdere bedrijven.

Momenteel is nog één mooie kantoor unit beschikbaar. Deze unit heeft een oppervlakte van circa 50m2 en is geschikt voor 2 tot 10 personen. Het betreft de bovenste verdieping van het Walburghuys. De kantoor heeft een eigen pantry en aan een kant uitzicht op het Martinikerkhof.

Ook kan men gratis gebruik maken van de vergaderruimte. De vergaderruimte bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van het complex. Heeft direct toegang tot de binnenplaats. De ruimte is geschikt voor 6-8 personen, heeft een whiteboard, flipover, een HD TV met HDMI en Wifi.

Tevens is het pand met zijn representatieve, lichte marmeren entree, bijzonder geschikt voor het ontvangen van klanten.

Op dit moment is er nog slechts één kantoorunit beschikbaar aan het Martinikerkhof 29.

Locatie:
Het Martinikerkhof is gelegen in het stadscentrum nabij o.a. Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteits Bibliotheek. Omringd door winkels en voorzieningen als supermarkt en horecagelegenheden. Op circa 300m afstand van de Grote Markt,

Parkeren:
Op straat betaald parkeren. Op circa 200 m van het complex bevindt zich de parkeergarage

Huurvoorwaarden

Huurovereenkomst: Uitgangspunten volgens ROZ-model

Beschikbaarheid: Per 01 juni 2019

Huurperiode: 15maanden, nadien jaarcontract
Opzegtermijn: 6 maanden

Huurprijs: € 850,- Inclusief [€ 740,- € 110,- servicekosten, gas, water, licht, internet]

Het vermelde bedrag is te vermeerderen met btw.